Послуги впровадження Salesforce від NIX Solutions

Одними із ключових завдань бізнесу в сфері послуг є підвищення якості обслуговування клієнтів, а також утримання старих і залучення нових. Все це – запорука зростання продажів і розширення клієнтської бази. Задля того, щоб зробити роботу підприємства максимально ефективною, слід автоматизувати основні бізнес-процеси, пов’язані з роботою з клієнтами. Так можна уникнути помилок при обробці замовлень персоналом, формуванні клієнтської бази, а також з’являється можливість підвищити лояльність аудиторії до компанії. Одним із основних способів автоматизації бізнес-процесів є впровадження CRM для сфери послуг.

NIXsolutions
NIX Solutions’ Salesforce Implementation Services

Ви хотіли б запровадити Salesforce, але не знаєте, з чого почати? Команда NIX Solutions готова допомогти.

Salesforce CRM, Marketing і Service Cloud однаково ефективні для стартапів і транснаціональних корпорацій і залишаються лідерами ринку багато років поспіль. Потужна платформа та партнерство AppExchange дозволяють Salesforce створювати провідні рішення для різних секторів економіки та бізнесу – Salesforce Community, Health Cloud, Commerce Cloud, Sales Cloud тощо.

До переваг Salesforce CRM можна віднести:

  • Комплексні інструменти для кожного аспекту обслуговування покупця
  • Служби омніканальної підтримки
  • Досвід продажів та маркетингу
  • Сучасна звітність та аналітика
  • Інтеграція штучного інтелекту
  • Безмежна інтеграція зі сторонніми інструментами

Керуйте своїм бізнесом будь-де за допомогою Salesforce. Завдяки стандартним продуктам і функціям ви можете керувати комунікацією з потенційними та поточними клієнтами, співпрацювати з працівниками та партнерами, а також безпечно зберігати дані в хмарі.

Але слід розуміти, що стандартні продукти та функції – це лише початок. Завдяки цій платформі ви можете налаштувати та індивідуалізувати роботу клієнтів, партнерів і співробітників і легко розширити готовий функціонал системи.

Впроваджуючи Salesforce Sales Cloud або Service Cloud із рішеннями NIX, ви обираєте команду досвідчених архітекторів рішень, професійних консультантів, розробників і тестувальників. Ми надаємо всі необхідні послуги, починаючи від аналізу бізнесу та розробки дизайнерського рішення, закінчуючи міграцією даних та технічною підтримкою.